Video- en parlofonie

Parlofonie


Een parlofoon is de ideale vorm van een toegangscontrole wanneer u geen beelden nodig heeft.

U kan dan communiceren met de mensen die aanbellen en kunt hiervoor kiezen tussen een type met hoorn of zonder hoorn.Videofonie


De beste garantie voor een veilig gevoel in huis? Een videofoon. Zo weet u op elk moment van de dag wie er aan uw deur staat. U loopt geen enkel risico meer, en opent alleen de deur voor wie u wilt.

Wij bieden intercomsystemen aan die niet alleen voorzien zijn van moderne functionaliteiten, maar ook gebruiksvriendelijk en plug & play klaar zijn. Zo vindt u in ons assortiment videofoon die ook als intercom dienen, zo communiceert u gemakkelijk binnenshuis. Handig in grote huizen of als uw woning aan uw kantoor of praktijk verbonden is.

Wilt u alle bezoekers te woord staan, ook als u er niet bent? Dan kiest u best voor een videofoon met een telefooninterface om oproepen door te schakelen naar uw gsm of een ander vast nummer. Zo krijgen bezoekers de indruk dat er iemand aanwezig is. U laat ze zelf binnen vanop afstand als u dat wilt.

Vindt u het belangrijk dat er foto´s bijgehouden worden van de personen die aanbellen? Dan kiest u best voor een videofoon met fotogeheugen. Zo hebben wij videofoons met uitbreidbaar geheugen die meer dan 30.000 foto´s opslaan. Onze intercoms voldoen aan de wensen van de meest veeleisende klanten.


tri_259456-tri_259456-image-9283504_43_xl
tri_229539-tri_229539-image-bticino-363511
1587985

IP Videofoon


IP Videofoon nodig voor je woning of bedrijf? Zie wie voor je deur staat op je pc, smartphone, tablet, … overal waar je toegang hebt tot het internet! Op een simpele manier, geen rocket science en absoluut betaalbaar!

NIEUW!!!

De Ring Video Deurbel Pro is een compacte video deurbel die werkt op Wi-Fi. Door middel van de full HD camera kun je altijd zien wie er voor je deur staat, ook als je niet thuis bent. Door de motion sensor kan je zelfs al beweging zien rondom je huis voordat er überhaupt wordt aangebeld. Daarnaast is het ook mogelijk om in het donker te zien wie er aanbelt. Dit komt door de nachtvisie die in de deurbel zit ingebouwd. Ook is communiceren met de persoon die voor je deur staat mogelijk. Er zit een speaker en een microfoon in de deurbel. Als laatste is het ook nog mogelijk om alle beelden via de cloud service (tegen betaling) te bewaren. De beelden worden maximaal 60 dagen voor je bewaard. De deurbel en applicatie zijn gemakkelijk te installeren en gemakkelijk in gebruik.